Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Excelenta in constructii

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Casute copii din lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Lemn conifere
Descriere
Este cunoscuta grija parintilor pentru spatial dedicat petrecerii timpului copiilor, in special daca vorbim despre prescolari sau scolarii mici. Atat acasa cat si la gradinita, la restaurant sau in vacanta, copii simt nevoia sa aiba un loc de joaca atractiv, provocator, unde sa poata socializa si lega prietenii.
O solutie pentru parintii care doresc sa isi stie copii in siguranta o cosntituie casutele din lemn pentru copii. Produsele se fabrica pe comanda, in functie de specificul varstei micilor beneficiari, in functie de numarul copiilor care vor exploata locul de joaca si, nu in ultimul rand, in functie de activitatile care se vor desfasura.
Astfel, producem casute copii din lemn pentru:
- zona rezidentiala - familii care locuiesc la curte si au spatiu unde sa poata pozitiona o casuta din lemn;
- gradinite - unde copii se pot juca impreuna sau pot desfasura diferite activitati;
- restaurant, pensiuni, hoteluri - unde parintii simt nevoia sa gaseasca un loc de joaca pentru copii, astfel incat sa-i stie in siguranta si sa se poata relaxa fara a fi nevoie sa ii supravegheze atent si indeaproape;
- zone de recreere pentru adulti - unde parintii isi doresc o "gura de aer" iar copii se pot juca linistiti sub supravegherea unui supervisor angajat;
Casutele din lemn pentru copii se produc din lemn de conifer, atent prelucrat, vopsit cu vopsea ecologica, astfel incat sa nu pune in pericol sanatatea copiilor.
Casutele pot fi simple sau accesorizate c utobogane, scarite sau alte accesorii amuzante si distratictive pentru ei.

Mai multe informatii va stau la dispozitie pe site-ul nostru:

www.case-din-lemn.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura